Centar za razvoj mladih u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Sisak, u sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti poziva vas na radionicu komunikacijskih i prezentacijskih vještina. Radionica je namijenjena mladim nezaposlenim osobama u dobi od 18 – 30 godina s područja Sisačko-moslavačke županije, kao i studentima koje tek očekuje potraga za poslom.

Ista će se održati online na platformi Zoom, u četvrtak, 19 studenog 2020. godine s početkom u 15 sati. Sudjelovanje je besplatno, ali je potrebno prethodno se prijaviti ispunjavanjem prijavnice na sljedećem linku: https://docs.google.com/forms/d/1kheKunUt09zM2BzskX82ZgwqaUG4tdJlw7-ineW2GZQ/viewform?edit_requested=true

Link za pristupanje edukaciji sudionici će dobiti na svoje e-mail adrese na dan njena održavanja.

Radionicu će voditi Adela Juhas, magistra kroatologije i komunikologije s bogatim radnim iskustvom u području marketinga i odnosa s javnošću. Uz to što je sudjelovala u provedbi projekata usmjerenih poboljšanju položaja mladih i povećanju njihove zapošljivosti, neke je i sama pokrenula i koordinirala – primjerice projekt Maraton karijera pod okriljem CERM-a.

Projekt MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti provodi CERM u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Sisak te s udrugama Institut za stručno usavršavanje mladih, Ženska soba – Centar za seksualna prava i Udrugom mladih Futurum Montis, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.