CERM organizira radionicu komunikacijskih i prezentacijskih vještina za nezaposlene mlade s područja Siska u tijeku su prijave za sudjelovanje

 

Centar za razvoj mladih s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područnim uredom Sisak, u sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti organizira radionicu komunikacijskih i prezentacijskih vještina. Održat će se online, na platformi Zoom, u četvrtak, 19. studenog, u 15 sati.

Radionica je namijenjena nezaposlenim mladima s područja Sisačko-moslavačke županije, ali i studentima koje tek očekuje potraga za poslom. Vodit će je Adela Juhas, magistra kroatologije i komunikologije s bogatim radnim iskustvom u području marketinga i odnosa s javnošću. Uz to što je sudjelovala u provedbi projekata usmjerenih poboljšanju položaja mladih i povećanju njihove zapošljivosti, neke je i sama pokrenula i koordinirala – primjerice projekt Maraton karijera pod okriljem CERM-a.

Sudjelovanje je besplatno, ali je potrebno prethodno se prijaviti ispunjavanjem obrasca. Link za pristupanje edukaciji sudionici će dobiti na svoje e-mail adrese na dan njena održavanja.


Projekt MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti provodi CERM u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područnim uredom Sisak te s udrugama Institut za stručno usavršavanje mladih, Ženska soba – Centar za seksualna prava i Udrugom mladih Futurum Montis, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Poziv na radionicu

Preuzmi